Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Sebastià Bennasar

escric, llegeixo i ho explico

  • 12
    Mecenes
Estimats subscriptors, mil gràcies per ser-hi. La tasca dels escriptors sovint és molt solitària i sobretot tenim poques opcions de poder arribar a conectar amb els nostres lectors. Vivim en un país estrany on crear és una opció de risc vital, per això la vostra ajuda és una alenada d'aire fresc que ens fa continuar vius. Sou els millors. Mil gràcies per ajudar-nos a continuar creient que escriure és l'ofici més bonic del món
Croissant de xocolata
Estimats croissants de xocolata, tots els que us subscriviu a aquest nivell podreu llegir en exclusiva un relat breu cada mes, que hauré escrit gràcies al vostre suport. Tindrà una extensió d'entre 1.000 i 2000 paraules. I tindreu el meu agraïment
2,00 € mensuals
Entrepà de pernil
Rebreu un conte inèdit cada mes d'entre 1.000 i 2.000 paraules, però podreu escollir el tema d'entre una llista de 7 propostes que us enviaré cada més. Així mateix, apareixereu en els agraïments en tots els llibres que publiqui a partir del setembre de 2020
4,00 € mensuals
Mig menú
Rebreu un conte de 1.000 a 2.000 paraules cada mes i podreu escollir el tema d'una llista de set que us enviaré cada mes. Apareixereu en els agraïments dels llibres que publiqui a partir de setembre del 2020 i rebreu un exemplar a casa dedicat d'un dels nous títols que publiqui durant l'any (enviaments només dins l'Estat espanyol i amb un mínim de 6 mesos de subscripció).
6,00 € mensuals
Menú complet
Els mecenes de menú complet rebreu un conte inèdit cada mes d'entre 1.000 i 2.000 paraules. Podreu escollir-ne el tema entre 7 que us enviaré a principi de mes. Apareixereu en els agraïments de tots els llibres que publiqui a partir de setembre de 2020. A més a més rebreu a casa (o a la casa de qui indiqueu) un exemplar d'un dels llibres que publiqui cada any i també rebreu un conte personalitzat on el protagonista i la situació serà qui vosaltres vulgueu (ideal per fer un regal). Mínim 6 mesos de suscripció (rebreu un conte personalitzat cada sis mesos). 
10,00 € mensuals
Festa grossa
Els mecenes d'aquesta categoria rebran un conte inèdit cada mes d'entre 1.000 i 2.0000 paraules. Podran escollir el tema que vulguin d'una llista de set que s'enviarà cada principi de mes. Figuraran als agraïments de tots els llibres que publiqui a partir del setembre de 2020. També rebran a casa i dedicat (o a casa de qui volgueu) un exemplar d'un dels títols que publiqui cada any i podran demanar un conte personalitzat on el protagonista sigui qui ells vulguin cada dis mesos. A més a més podreu gaudir d'un dinar exclusiu amb l'autor un cop a l'any (es farà una trobada a Barcelona, una a Mallorca i una a València cada any amb els suscriptors d''aquesta categoria). Mínim sis mesos de suscripció.
20,00 € mensuals
Bacanal romana
Si sou dels que sempre heu volgut anar més enllà i heu volgut ser mecenes del vostre poble o ciutat, aquesta és la vostra oportunitat. Amb aquesta subscripció garantiu que faci una conferència anual al lloc que indiqueu (pot ser qualsevol territori de l'Estat) sobre algun d'aquests temes: novel·la negra universal; novel·la negra catalana; l'obra i figura de Manuel de Pedrolo; la literatura portuguesa contemporània; Hemingway, Scott Fitzgerald i el Paris dels anys 20; la novel·la negra europea contemporània.
50,00 € mensuals