Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Sebastià Bennasar

escric, llegeixo i ho explico

  • 12
    Mecenas

Presentación

Escric, llegeixo, explico el que llegeixo i moltes altres coses. Vaig néixer a Palma el 1976, sóc escriptor i periodista. Dirigeixo clubs de lectura a Biblioteques de Barcelona i col·leccions de novel·la negra a Pagès Editors. Faig periodisme a Vilaweb i al diari Última Hora i escric tot el que puc i també tot el que m'encarreguen.
Obro aquesta pàgina per uns quants motius: el primer i més important, perquè porto 15 anys vivint de la literatura i escrivint en català i m'agradaria continuar fent-ho. El segon és perquè crec en el contacte més directe entre els autors i els seus lectors i aquesta és una oportunitat fantàstica per fer-ho.  I en tercer lloc perquè crec que el país es mereix tenir creadors professionals. 
Aquí hi aniré oferint relats breus inèdits per als suscriptors (si us plau, si us ve de gust no deixeu de mirar les diferents opcions que teniu de convertir-vos en un croissant de xocolata, un entrepà de pernil o fins i tot un menú sencer) i un diari de bitàcola sobre el meu procés creatiu, tant de textos literaris com periodístic. Si voleu saber com viu un lletraferit, aquest és el vostre lloc, i si voleu ajudar-lo, fabulós.

Publicaciones

Lo sentimos, pero no hemos podido cargar los resultados.